Pers, boeken en strips in verschillende talen

Pers

Voor ieders interesse hebben wij gepaste lectuur.Naast het gamma van de courante week- en maandbladen hebben we natuurlijk nog tal van andere onderwerpen, zoals bijvoorbeeld: Auto- en motormagazines, reismagazines, interieurmagazines, politiek en business, computer, yachting, sport, mode, handwerk, koken, erotiek...

Laat ons weten indien u een bepaald tijdschrift niet in ons gamma terugvindt.Wij kunnen de meeste titels vrij snel in ons assortiment opnemen, er zijn meer dan 6.000 titels leverbaar, en dit zonder aankoopverplichting.

Boeken en Strips

Wij hebben de laatste bestsellers in huis, en een eigen gevarieerde selectie boeken die zowel jong als oud kan bekoren.Bovendien bieden we een selectie recente strips aan voor groot en klein.Bent u getipt over een goed boek of een goede strip, u kan het bij ons bestellen. (levertijd: maximum 6 dagen indien voorradig)

Wat u bij ons ook kan bestellen, zijn Engelse en Franse strips en boeken.Met deze link kan u zien welke Nederlandstalige strips en boeken er in België te verkrijgen zijn.

Zoekt u dus een bepaald boek of een bepaalde strip, neem dan contact met ons op.

Back to Top